You are currently viewing Ντέρμπι, γκολ και θέαμα στην 3η αγωνιστική του 5X5 Corporate League

Ντέρμπι, γκολ και θέαμα στην 3η αγωνιστική του 5X5 Corporate League

Ακάθεκτες συνέχισαν στο 5X5 Corporate League, SCOPE MARKETS και CVS LTD κερδίζοντας με σχετική άνεση τες ARIZONA και GERMAN ONCOLOGY CENTER με σκορ 5-2 και 6-3 αντίστοιχα κάνοντας το 3Χ3 πιστοποιώντας τον τίτλο των πιο φορμαρισμένων και δυνατών ομάδων που τες συνοδεύει.

Αήττητη και μόνη δεύτερη με 7 βαθμούς, έμεινε και η 1Χ ΤΕΑΜ που έκαμψε την αντίσταση της easymarkets με σκορ 6-4 σε ένα δυνατό και αμφίρροπο αγώνα κατά τον οποίο δεν έλειψαν τα νευρά και οι εντάσεις, που οδήγησαν σε 3 κίτρινες κάρτες, μία για την easymarkets και 2 για την 1Χ η οποία είδε και τον ποδοσφαιριστή της Lizogub Eduard με τον αριθμό 8 να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα και να χάνει τον αμέσως επόμενο αγώνα.

Η AMDOCS-BULLDOGS κέρδισε ακόμα ένα ντέρμπι, ζευγάρωσε τις νίκες της και δείχνει έτοιμη για μεγάλα πράγματα φέτος. Θύμα της αυτή τη φορά η BRAINROCKET την οποία λύγισε με 4-3.

Ανατροπή και δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την FSA που ενώ βρέθηκε να χάνει με 3-1 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου βρήκε τις ψυχικές δυνάμεις να αντιδράσει και να φέρει τούμπα το ματς  κερδίζοντας στο τέλος την PAYABL. με 5 – 3.

Πρώτοι 3 βαθμοί για την Μ&Η χωρίς καν να ιδρώσει αφού η I.D.LINGUALAND δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο.

CHAMPIONSHIP GROUP

Το σκορ της αγωνιστικής πέτυχε η AMDOCS-PITBULLS διαλύοντας την EXNESS-2 με 12 – 1 και οδηγεί την κούρσα του ομίλου με 3Χ3 και συνοδηγό την HYPERIO SOFTWARE LTD που νίκησε την EY LIMASSOL FC με 10 – 6 και έφτασε και αυτή τις 3 νίκες και στους 9 βαθμούς.

Στην δεύτερη νίκη και στους 6 βαθμούς έφτασαν BEER & PIZZA, TRIKKIS ENERGY LTD και MARLOW κερδίζοντας τις TICKMILL, EXNESS-1 και NAGA με σκορ 6-2, 8-5 και 5-4 αντίστοιχα.

Η συνέχεια στο 5Χ5 CORPORATE LEAGUE 2022 – 2023, στα γήπεδα του YS STADIUM στον Άγιο Αθανάσιο, το διήμερο Τρίτη 28 Φεβρουαρίου και Τετάρτη 1 Μαρτίου

Όλες οι πληροφορίεςρόστερ ομάδωνβαθμολογίεςαναλυτικά στατιστικά, και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες του Corporate League 5×5 δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα www.corporateleague.cy καθώς επίσης και στον επίσημο λογαριασμό της διοργάνωσης στο Facebook.

Χορηγός του Corporate League 5X5 είναι η στοιχηματική εταιρεία BET ON ALFA.

Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι οι εταιρείες TICKMILL, CVS CONSTRUCTION RENOVATIONS MANAGEMENT και η Ταβέρνα ΠΡΟΑΥΛΙΟ.

Χορηγός Διαμονής το CORAL BEACH HOTEL & RESORT.

Χορηγός Επικοινωνίας η MC DIGITAL MEDIA.

#UnityIsStrength
#ReadyToBelong

Αφήστε μια απάντηση