ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
 1. Πρωτάθλημα 5-a-side. Κόστος συμμετοχής €1300 + ΦΠΑ.
 2. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε τρεις φάσεις ως εξής:

Πρώτη φάση. Δημιουργία τριών ομίλων των δέκα ομάδων. Οι ομάδες θα παίξουν ένα γύρο αγώνες κατάταξης. Οι πρώτες τρεις ομάδες θα προκριθούν απευθείας γκρουπ Α’ δυναμικότητας. Οι τέταρτες ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε αγώνες μπαράζ για μία ακόμα θέση στο γκρουπ Α’ δυναμικότητας. Οι έβδομες ομάδες θα παίξουν αγώνες μπαράζ για δύο θέσεις στο γκρουπ Β’ δυναμικότητας.

Δεύτερη φάση. Δημιουργία τριών ομίλων Α, Β και Γ δυναμικότητας. Οι ομάδες θα παίξουν ένα γύρο κατάταξης.   

Τρίτη φάση. Νοκ άουτ αγώνες μέχρι την ανάδειξη των νικητών, ξεχωριστά για την κάθε κατηγορία.

 1. Κάθε ομάδα δικαιούται να δηλώσει μέχρι 12 ποδοσφαιριστές. Ο υπεύθυνος κάθε ομάδας πρέπει να αποστείλει ηλεκτρονικά το έντυπο συμμετοχής και το ρόστερ της ομάδας.
 2. Οι αγώνες θα διεξάγονται 1 φορά την εβδομάδα μετά τις 19:00. (Σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί να παιχτούν 2 αγώνες σε μια εβδομάδα).
 3. Μια ομάδα μπορεί να ξεκινήσει με το λιγότερο 4 ποδοσφαιριστές στον κάθε αγώνα.
 4. Επαγγελματικά γήπεδα με τεχνητό γρασίδι υψηλής ποιότητας με διαστάσεις (40mΧ20m) και διαστάσεις τερμάτων (2mΧ3m). 
 5. Χρόνος παιχνιδιού: 2 ημίχρονα Χ 25 λεπτά με 5 λεπτά διάλειμμα
 6. Διάρκεια: 8 μήνες ΟΚΤΩΒΡΙΟ 23 – MAIO 24.
 7. Μέγεθος μπάλας: 4
 8. Όλα τα παιχνίδια θα διεξάγονται με διαιτητές και παρατηρητές/ συντονιστές των παιχνιδιών.
 9. Σε όλες τις ομάδες θα δοθεί στολή αγώνα η οποία θα χρησιμοποιείται υποχρεωτικά στους αγώνες. Δεν θα επιτρέπεται οποιαδήποτε άλλη ενδυμασία.
 10.  Οι παίκτες δεν μπορούν να χρησιμοποιούν κοσμήματα ή μεταλλικά καρφιά ή μεγάλες τάπες (μόνο πλαστικές τάπες για πλαστικό χλοοτάπητα επιτρέπονται).
 11. Οι παίκτες δεν μπορούν να χρησιμοποιούν κοσμήματα ή μεταλλικά καρφιά ή μεγάλες τάπες (μόνο πλαστικές τάπες για πλαστικό χλοοτάπητα επιτρέπονται).
 12. Ομάδα που θα καθυστερεί πέραν των 10 λεπτών μετά την προκαθορισμένη ώρα έναρξης του αγώνα θα χάνει τον αγώνα με 3:0 ο οποίος θα κατοχυρώνεται στην αντίπαλη ομάδα.
 13. Ομάδα που δεν παρουσιάζεται, χάνει τον αγώνα με 3:0, ο οποίος κατοχυρώνεται στην αντίπαλη ομάδα. Αν μια ομάδα απουσιάσει 4 συνεχόμενες φορές αδικαιολόγητα ή 5 συνολικά, αποβάλλεται από το πρωτάθλημα.
 14. Η κάθε ομάδα δικαιούται 2 μεταγραφές. Η μεταγραφική περίοδος αρχίζει με την ολοκλήρωση της 1ης φάσης και ολοκληρώνεται πριν την έναρξη των αγώνων της 2ης φάσης. . Όποια μεταγραφή δεν δηλωθεί μέχρι την ημερομηνία λήξης δεν θα γίνεται αποδεκτή. Επίσης, κάθε ομάδα δικαιούται να εγγράφει ποδοσφαιριστές μέχρι πριν την έναρξη των αγώνων της 2ης φάσης εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις στο ρόστερ.
 15. Οι όροι και οι κανονισμοί ορίζονται μόνο από τους διοργανωτές χωρίς τη δυνατότητα οποιουδήποτε να κάνει οποιαδήποτε αλλαγή χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των διοργανωτών.
 16. Σε περίπτωση απουσίας διαιτητή μπορεί να αναπληρωθεί από το παρατηρητή/συντονιστή του πρωταθλήματος.
 17. Ο διοργανωτής έχει το δικαίωμα αλλαγής ημερομηνίας διεξαγωγής των αγώνων.
 18. Ο διαιτητής έχει την απόλυτη ευθύνη για τις αποφάσεις εντός του αγωνιστικού χώρου και τον τελευταίο λόγο σε οποιαδήποτε απόφαση μέσα στο γήπεδο.
 19. Έπαθλα συνολικής αξίας €5000.
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ
 1. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με σύστημα βαθμολόγησης 3-1-0.
 2. League table.

Η σειρά στο πίνακα καθορίζεται ως εξής:

2.1 Ομάδα με τους πιο πολλούς βαθμούς.

2.2 Οι μεταξύ αγώνες των ομάδων που ισοβαθμούν. Αν συνεχίζουν να ισοβαθμούν θα μετρά η διαφορά τερμάτων. Αν όλα είναι ίδια θα μετρά η συνολική διαφορά τερμάτων, μετά η καλύτερη επίθεση. Αν και αυτά είναι ίδια θα γίνεται αγώνας μπαράζ.

 1. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι ηλικίας 18 χρονών και άνω.
 2. Οποιοδήποτε άτομο έχει συμμετοχή σε επαγγελματικό πρωτάθλημα ποδοσφαιριστών, δεν μπορεί να συμμετάσχει στο CORPORATE LEAGUE. Διευκρινίζεται ότι επαγγελματικά πρωταθλήματα θεωρούνται αυτά της 1ης και 2ης κατηγορίας της ΚΟΠ (11V11) και 1ης κατηγορίας Futsal της ΚΟΠ (5V5).
 3. Επαλήθευση της ταυτότητας των παικτών είναι ευθύνη του αρχηγού. Ο διαιτητής κάνει τον έλεγχο των ποδοσφαιριστών, σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, πριν την έναρξη του εκάστοτε αγώνα.
 4. Εάν υπάρχει αντικανονική συμμετοχή οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή, αυτόματα κατακυρώνεται με 3:0 το παιχνίδι στην αντίπαλη ομάδα και ο ποδοσφαιριστής διαγράφεται από το ρόστερ χωρίς η ομάδα να έχει δικαίωμα αναπλήρωσης της θέσης του.
 5. Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα για ένσταση εντός 24 ωρών μετά τη λήξη του αγώνα.
 6. Οι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται πάντοτε με τον ίδιο αριθμό φανέλας που είναι από την αρχή δηλωμένοι στο ρόστερ.
 7. Μόνο οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής μπορούν να εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο και εντός του περιφραγμένου χώρου των γηπέδων.
 8. Οι αλλαγές κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι απεριόριστες και δεν απαιτούν διακοπή του αγώνα. Ο εξερχόμενος παίκτης βγαίνει από την πλαϊνή γραμμή στο κέντρο του γηπέδου, που είναι και ο πάγκος της ομάδας του, ενώ ο εισερχόμενος παίκτης μπαίνει (αφού πρώτα βγει ο συμπαίκτης του) από το ίδιο σημείο. Η καθορισμένη περιοχή αλλαγών γίνεται σε συνεννόηση με το διαιτητή από καθορισμένη περιοχή πριν την έναρξη του αγώνα.
 9. Δεν υπάρχει offsite.
 10. Aπαγορεύεται το SLIDE TACKLE (σε απόσταση 1μ. από τον επιτιθέμενο). Επιτρέπεται το πέσιμο αλλά με το ένα πόδι σταθερό.
 11. Όταν ένας ποδοσφαιριστής συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες χάνει το αμέσως επόμενο παιχνίδι.
 12. Όταν ένας ποδοσφαιριστής συμπληρώσει 6 κίτρινες κάρτες χάνει το αμέσως επόμενο παιχνίδι. Ενώ, για κάθε επόμενη κίτρινη κάρτα θα τιμωρείται με 1 αγωνιστική (το επόμενο παιχνίδι).th has a result of player missing next game.
 13. Στις 2 κίτρινες στο ίδιο παιχνίδι (κόκκινη) τιμωρείται ο ποδοσφαιριστής με 1 αγωνιστική (επόμενος αγώνας της ίδιας διοργάνωσης).
 14. Όταν ένας ποδοσφαιριστής δεχτεί κόκκινη κάρτα, τότε η ομάδα του θα αγωνίζεται για 2 λεπτά με παίχτη λιγότερο. Σε περίπτωση που δεχτεί γκολ πριν την συμπλήρωση των 2 λεπτών, τότε δικαιούται να προσθέσει ποδοσφαιριστή. Ο ποδοσφαιριστής που δέχεται κόκκινη κάρτα πρέπει να βγει από τον αγωνιστικό χώρο και δεν έχει δικαίωμα να επανέλθει στο παιχνίδι.
 15. H απευθείας κόκκινη κάρτα θα τιμωρείται με 1 αγωνιστική και θα εξετάζεται ο λόγος της αποβολής για πιθανό περαιτέρω ποινή.
 16. Σε θέματα ασφάλειας και μη σεβασμού αντιπάλων, συμπαικτών και διαιτητών, όπως πχ. επικίνδυνο παίξιμο, βιαιοπραγία, απρεπείς χειρονομίες ή λεκτική επίθεση και συμπεριφορά, οι οποίες θα τιμωρηθούν με κόκκινη κάρτα, οι μετέπειτα επιπλέον ποινές από τον διοργανωτή θα είναι πολύ αυστηρές. Χωρίς να αποκλείεται και η διαπαντός αποβολή του παραβάτη από τη διοργάνωση.
 17. Ο διοργανωτής έχει το δικαίωμα να επιβάλει επιπρόσθετες ποινές από αυτές του διαιτητή όπου το κρίνει σωστό και να ενημερώσει εντός 3 ημερών.
 18. Η επαναφορά της μπάλας από τέρματος λάκτισμα γίνεται μόνο από τον τερματοφύλακα ο οποίος την επαναφέρει μόνο με τα χέρια.
 19. Το πλάγιο άουτ εκτελείται με τα πόδια και ο αντίπαλος πρέπει να είναι 2 μέτρα μακριά. Δεν επιτρέπεται η επίτευξη γκολ από απευθείας κτύπημα πλαγίου άουτ.
 20. Οι απόσταση των αμυνομένων ποδοσφαιριστών σε όλα τα στημένα (φάουλ, κόρνερ κλπ) είναι 5 μέτρα.
 21. Σε περίπτωση που κάποιος κανόνας δεν είναι σαφής τότε ακολουθούμε τις διατάξεις της κυπριακής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου. Αν πάλι προκύπτουν ασάφειες τότε αποφασίζει ο διοργανωτής.
 22. Κάθε παίκτης που συμμετέχει θα πρέπει πριν δηλώσει συμμετοχή να προβεί σε ιατρικές εξετάσεις και να είναι υγιείς. Έχει την πλήρη ευθύνη σε περίπτωση που δεν εξεταστεί ή έχει κάποιο πρόβλημα υγείας. Κάθε παίκτης έχει την πλήρη ευθύνη τραυματισμών και νομικών συνεπειών.
 23. Ο διοργανωτής δεν αποδέχεται καμιά ευθύνη για τραυματισμό ή θάνατο αν προκύψει κατά τη διάρκεια του τουρνουά.
 24. Ο διοργανωτής έχει το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους κανόνες, πάντοτε για ομαλότερη διεξαγωγή της διοργάνωσης, αφού ειδοποιήσει εκ των προτέρων τα ενδιαφερόμενα μέρη.
 25. Ο διοργανωτής και οι εταίροι διατηρούν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τα προσωπικά δεδομένα και την εικόνα των παικτών που παίζουν στο τουρνουά για σκοπούς marketing και επεξεργασίας.
 26. Το περιεχόμενο των παρόντων κανονισμών είναι ιδιοκτησία της Y.S Stadium Ltd και οποιαδήποτε διάδοση, διανομή ή αντιγραφή απαγορεύεται.