You are currently viewing Συνέχεια με… 100άρα στο 5Χ5 CORPORATE LEAGUE!

Συνέχεια με… 100άρα στο 5Χ5 CORPORATE LEAGUE!

Συνέχεια είχαμε στο 5Χ5 CORPORATE LEAGUE 2022-2023 με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής, όπου οι ομάδες πρόσφεραν θέαμα και οι συμμετέχοντες απόλαυσαν το παιχνίδι.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η δράση συνεχίστηκε με βροχή στα γκολ, καθώς σημειώθηκαν 100 τέρματα στους 11 αγώνες που περιλάμβανε το πρόγραμμα.

Πιο αναλυτικά:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Αξιοσημείωτο και πάλι το σκορ νίκης της easymarkets που συνέτριψε την Hyperio Software Ltd με το εκκωφαντικό 22–0 και έκανε το δύο στα δύο, συνεχίζοντας με τον απόλυτο απολογισμό Η Hyperio στην παρθενική της εμφάνιση στο πρωτάθλημα δείχνει να τα βρίσκει σκούρα αφού σε 2 αγώνες δέχτηκε ισάριθμες ήττες ενώ δεν κατάφερε να σημειώσει γκολ!

Μεγάλο σκορ και από την Μ&Η που συνέτριψε την DELOITTE με 8–1 και έφτασε τις 2 νίκες.

Δεύτερη νίκη και από την BRAINROCKET που νίκησε την TRIKKIS ENERGY LTD με 5-2.  Πρώτη νίκη για την Exness-1 που κέρδισε την EY LIMASSOL FC με 4-1 και την άφησε χωρίς βαθμό στις πρώτες δύο αγωνιστικές.

Στην ισοπαλία έμειναν οι αγώνες των άλλων δύο ζευγαριών του ομίλου και μάλιστα με το ίδιο σκορ 2-2. Μετά από ωραία ματς γεμάτα δύναμη, ένταση και ρυθμό CVS LTD v SCOPE MARKETS και BEER & PIZZA V AMDOCS-BULLDOGS μοιράστηκαν εντυπώσεις και βαθμούς. Έδειξαν όμως πολύ δυνατές και έθεσαν υποψηφιότητα για την εξάδα που οδηγεί στο PREMIERSHIP GROUP.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Η 2η αγωνιστική δεν αποδείχτηκε και τόσο ισορροπημένη όσο η πρεμιέρα του 5Χ5 Corporate League, αφού αν εξαιρέσουμε την ισοπαλία της GERMAN ONCOLOGY CENTER με την PAYABL. οι υπόλοιποι αγώνες έληξαν με μεγάλα σκορ υπέρ των νικητών. ARIZONA-SiGMA και FSA ζευγάρωσαν τις νίκες τους συντρίβοντας AMDOCS-PITBULLS και EXNESS-2 με 12-2 και 8-2 αντίστοιχα.

Πρώτη νίκη για την 1X TEAM, με εκπληκτικό τρόπο, καθώς συνέτριψε με  9-1, τη NAGA και την έπιασε στους 3 βαθμούς.

Μεγάλη νίκη και πρώτοι 3 βαθμοί για την MARLOW που νίκησε την TICKMILL με 8–3 και την άφησε χωρίς βαθμό για ακόμα μια αγωνιστική.

Συνέχεια με τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής το διήμερο 22 και 23 Νοεμβρίου 2022.

Όλες οι πληροφορίεςρόστερ ομάδωνβαθμολογίεςαναλυτικά στατιστικά, και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες του Corporate League 5×5 θα δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα www.corporateleague.cy καθώς επίσης και στον επίσημο λογαριασμό της διοργάνωσης στο Facebook.

Χορηγός του Corporate League 5X5 είναι η στοιχηματική εταιρεία BET ON ALFA.

Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι οι εταιρείες TICKMILL, CVS CONSTRUCTION RENOVATIONS MANAGEMENT και η Ταβέρνα ΠΡΟΑΥΛΙΟ.

Χορηγός Διαμονής το CORAL BEACH HOTEL & RESORT.

Χορηγός Επικοινωνίας η MC DIGITAL MEDIA.

Αφήστε μια απάντηση