You are currently viewing Ασταμάτητες EASYMARKETS και ARIZONA–SiGMA!

Ασταμάτητες EASYMARKETS και ARIZONA–SiGMA!

Οι ομάδες EASYMARKETS από τον Α’ όμιλο και ARIZONA – SiGMA από το Β’ όμιλο είναι ασταμάτητες στο Corporate League 5X5. Αμφότερες έκαναν το 5 στα 5 και απολαμβάνουν την μοναξιά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η 5η αγωνιστική της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 συνεχίστηκε χωρίς εκπλήξεις αφού τα φαβορί προχώρησαν με νίκες. Ψηλά παρέμεινε και ο δείκτης σκοραρίσματος όπου στους 11 αγώνες σημειώθηκαν 106 γκολ!

Αναλυτικά είχαμε:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Η ομάδα EASYMARKETS ήταν η νικήτρια του ντέρμπι απέναντι στην SCOPE MARKETS, καθώς επικράτησε με 4–2, κάνοντας το απόλυτο (5 νίκες) σε ισάριθμους αγώνες και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος στον Α’ όμιλο.

Νικήτρια στο δεύτερο ντέρμπι του ομίλου αναδείχτηκε η CVS LTD που κέρδισε με 4–2 την Μ&Η και σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η CVS με την αλλαγή προπονητή δείχνει πιο σοβαρή και αποφασισμένη να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Νίκη εξάδας για την Brain Rockets που κέρδισε την, φιλόδοξη για καλύτερη πορεία φέτος, AMDOCS – BULLDOGS με σκορ 4–2 και ανέβηκε στην 4η θέση. Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την BEER & PIZZA FC που κέρδισε δύσκολα την ΕΥ LIMASSOL FC με 3–2 και μπήκε για τα καλά στην διεκδίκηση μιας θέσης στην εξάδα.

Ζευγάρωσε της νίκες της η EXNESS -1 παραμένοντας ζωντανή στην διεκδίκηση μιας θέσης που θα οδηγήσει στην PREMIERSHIP. Λύγισε την αντίσταση της DELOITTE με 8–6 και την άφησε για ακόμα μια αγωνιστική χωρίς βαθμό.

Τέλος, παρθενική νίκη για την TRIKKIS ENERGY LTD που κέρδισε στο ντέρμπι ουραγών με 2–1 την HYPERIO SOFTWARE LTD.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Υγιεινό περίπατο για την ARIZONA – SiGMA που συνέτριψε την TICKMILL με 13–2 και έφτασε τους 15 βαθμούς συνεχίζοντας το απόλυτο με 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.  Δείχνει δύναμη, σοβαρότητα και αποφασιστικότητα και ικανή να διεκδικήσει και φέτος μέχρι τέλος τον τίτλο του πρωταθλητή.

Το σκορ της αγωνιστικής πέτυχε για ακόμα μια φορά η 1Χ ΤΕΑΜ που βγάζει «φωτιές».  Θύμα της αυτή τη φορά η EXNESS – 2 την οποία συνέτριψε με 16-3 και διατήρησε την δεύτερη θέση στη βαθμολογία.

Παράλληλα, την τέταρτη της νίκη πέτυχε η FSA κερδίζοντας την NAGA με 10-8 σε ένα πολύ ωραίο παιγνίδι με θεαματικές φάσεις και όμορφα γκολ εκατέρωθεν. Με τη νίκη της αυτή διατήρησε το αήττητο της και την δεύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Με το επιβλητικό 9–0 η PAYABL. πέρασε από την MARLOW, διατήρησε το αήττητο της και τη 4η θέση στη βαθμολογία. Δείχνει σταθερή, δυνατή και σίγουρη για την εξάδα.

Πρώτοι τρεις βαθμοί για την EXNESS–2 και παρόλο που ήρθαν χωρίς αγώνα είναι ευπρόσδεκτοι. Η I.D. LINGUALAND λόγω τραυματισμών αδυνατούσε να παρουσιαστεί στο γήπεδο και μοιραία έμεινε για μια ακόμα αγωνιστική χωρίς βαθμό.

Συνέχεια στο πρωτάθλημα το διήμερο Τρίτη και Τετάρτη 13 & 14 Δεκεμβρίου 2022.

Όλες οι πληροφορίεςρόστερ ομάδωνβαθμολογίεςαναλυτικά στατιστικά, και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες του Corporate League 5×5 δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα www.corporateleague.cy καθώς επίσης και στον επίσημο λογαριασμό της διοργάνωσης στο Facebook.

Χορηγός του Corporate League 5X5 είναι η στοιχηματική εταιρεία BET ON ALFA.

Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι οι εταιρείες TICKMILL, CVS CONSTRUCTION RENOVATIONS MANAGEMENT και η Ταβέρνα ΠΡΟΑΥΛΙΟ.

Χορηγός Διαμονής το CORAL BEACH HOTEL & RESORT.

Χορηγός Επικοινωνίας η MC DIGITAL MEDIA.

#UnityIsStrength
#ReadyToBelong

Αφήστε μια απάντηση