You are currently viewing «Μουδιασμένη» επανεκκίνηση στο 5Χ5 Corporate League….

«Μουδιασμένη» επανεκκίνηση στο 5Χ5 Corporate League….

Διακοπές Χριστουγέννων και βροχερός καιρός επηρέασαν εμφανέστατα την 8η αγωνιστική και πρώτη μετά τις γιορτές, όπου οι 4 από τους 11 αγώνες δεν έγιναν, ενώ σ’ αυτά που έγιναν επικράτησαν τα φαβορί.

Πιο αναλυτικά:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Ακάθεκτη συνέχισε η BRAIN ROCKET επικρατώντας της EXNESS-1 με 5–1 και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του Α’ Ομίλου. Παράλληλα μείωσε στο ελάχιστο τις ελπίδες πλασαρίσματος της EXNESS-1 για μια θέση στην εξάδα.

Η CVS LTD πήρε τους 3 βαθμούς (3–0) χωρίς κόπο αφού η TRIKKIS ENERGY LTD δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο. Έτσι διατηρήθηκε μόνη 2η και στον 1 βαθμό από την κορυφή.

Η BEER & PIZZA FC πέρασε άνετα από την Hyperio Software Ltd κερδίζοντας την με 7–1 και μπήκε για τα καλά στο κυνήγι μιας θέσης στην πρώτη εξάδα.

Το ντέρμπι της αγωνιστικής ανέδειξε νικήτρια την M&H η οποία κέρδισε την easymarkets με σκορ 5–3 και πήρε ελαφρύ προβάδισμα για μια θέση που οδηγεί στην PREMIERSHIP κατηγορία όπου πέντε ομάδες διεκδικούν τέσσερις θέσεις επί ίσοις όροις. Η easymarkets με δύο συνεχόμενες ήττες έπεσε στην τέταρτη θέση και παρόλο που παραμένει μέσα στα φαβορί για μια θέση στην εξάδα θα πρέπει να ανακάμψει στα εναπομείναντα 3 παιγνίδια για να δικαιώσει τη φήμη της.

AMDOCS-BULLDOGS και SCOPE MARKETS αποφάσισαν να μην αγωνιστούν λόγω βροχών που έπεφταν την ώρα που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο αγώνας. Οι δύο ομάδες θα κληθούν να δώσουν δύο αγώνες σε μια από τις προσεχείς τρεις εβδομάδες. Πρώτη νίκη για την DELOITTE που κέρδισε στο ντέρμπι των ουραγών την EY LIMASSOL με 4–1.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Με την ίδια ορμή συνέχισε η 1Χ ΤΕΑΜ παρασέρνοντας στο πέρασμα της (7–3) την FSA αυτή τη φορά πιάνοντας στην κορυφή του ομίλου την ARIZONA-SiGMA που είχε ρεπό. Οι τρεις ομάδες έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά θέση στην PREMIERSHIP κατηγορία στον δεύτερο γύρο.

Εύκολη επικράτηση της PAYABL. επί της AMDOCS-PITBULLS με 6–2 που έγινε η τέταρτη ομάδα που εξασφαλίζει θέση στην εξάδα τρεις στροφές πριν τη λήξη του πρώτου γύρου.

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η GERMAN ONCOLOGY CENTER επί της EXNESS-2 με 11–5 που την φέρνει σε θέση ισχύος για κατάκτηση μιας από τις δύο εναπομείναντες θέσεις για την πρώτη εξάδα τις οποίες διεκδικούν 3 ομάδες.

Η MARLOW NAVIGATION δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο, έδωσε του 3 βαθμούς (3–0) στην I.D.LINGUALAND και παράλληλα το δικαίωμα να ελπίζει στην 6η θέση αφού εκεί βρίσκεται η MARLOW με 3 βαθμούς διαφορά.

Η NAGA με την απόφαση της να μην παρουσιαστεί στο γήπεδο με αντίπαλο την τελευταία μέχρι τότε TICKMILL ίσως να εξανέμισε τις όποιες ελπίδες της για θέση στην εξάδα. Η TICKMILL πήρε του τρεις πρώτους της βαθμούς έστω και χωρίς αγώνα και ξεκόλλησε από τον πυθμένα της βαθμολογίας.

Όλες οι πληροφορίεςρόστερ ομάδωνβαθμολογίεςαναλυτικά στατιστικά, και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες του Corporate League 5×5 δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα www.corporateleague.cy καθώς επίσης και στον επίσημο λογαριασμό της διοργάνωσης στο Facebook.

Χορηγός του φετινού Corporate League 5X5 είναι η στοιχηματική εταιρεία BET ON ALFA.

Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι οι εταιρείες TICKMILL, CVS CONSTRUCTION RENOVATIONS MANAGEMENT και η Ταβέρνα ΠΡΟΑΥΛΙΟ.

Χορηγός Διαμονής το CORAL BEACH HOTEL & RESORT.

Χορηγός Επικοινωνίας η MC DIGITAL MEDIA.

#UnityIsStrength

#ReadyToBelong

Αφήστε μια απάντηση