You are currently viewing Πλούσιο θέαμα, πολλά γκολ και… ξεχώρισαν μεγάλα φαβορί

Πλούσιο θέαμα, πολλά γκολ και… ξεχώρισαν μεγάλα φαβορί

Η 4η αγωνιστική στο 5Χ5 Corporate League 2022-2023 σημαδεύτηκε από μεγάλα σκορ και πλούσιο θέαμα.

Από την εικόνα των ομάδων στο γήπεδο, φάνηκε και στους δύο ομίλους ότι για τις τέσσερις πρώτες θέσεις υπάρχουν μεγάλα φαβορί,  ενώ για τις υπόλοιπες 2 θέσεις που συμπληρώνουν την εξάδα για πρόκριση στον Premiership όμιλο, θα διεκδικήσουν οι τέσσερις ομάδες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή από τις θέσεις πέντε έως οκτώ.

Αναλυτικά στη δράση αυτής της βδομάδας είχαμε:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

4Χ4 για easymarkets και Μ&Η που αν και δυσκολεύτηκαν σε σχέση με προηγούμενους αγώνες, τους έκαμψαν την αντίσταση των DELOITTE και AMDOCS – BULLDOGS με 7-5 και 4-3 αντίστοιχα και οδηγούν την κούρσα του Α’ Ομίλου.

Το σκορ της αγωνιστικής πέτυχε η SCOPE MARKET που συνέτριψε την TRIKKIS ENERGY LTD με 14–0 και διατήρησε το αήττητο της μαζί με την CVS συνέτριψε επίσης, την EY LIMASSOL FC με 10-2. Μόνη απώλεια βαθμών είχαν στον μεταξύ τους αγώνα και έτσι συνεχίζουν σε απόσταση αναπνοής από τους πρωτοπόρους.

Μια ακόμα νίκη για την BRAIN ROCKET που φέτος δείχνει πιο δυνατή και ικανή να είναι στην εξάδα στο τέλος της πρώτης φάσης. Νίκησε άνετα την HYPERIO SOFTWARE LTD με 6 – 0 και την άφησε στον πυθμένα της βαθμολογίας.

Η BEER & PIZZA FC έχοντας και τη στήριξη των φιλάθλων της, που έδωσαν βροντερό παρών, κέρδισε σε ένα δυνατό και αμφίρροπο αγώνα την EXNESS -1 με 8–5, ζευγάρωσε τις νίκες της και μπήκε για τα καλά στο κόλπο της εξάδας.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Η ARIZONA-SiGMA πέρασε με άνεση το εμπόδιο της EXNESS-2 συντρίβοντας την με 8–1 και με το απόλυτο των τεσσάρων νικών σε ισάριθμα παιγνίδια οδηγεί μόνη πρώτη την κούρσα του Β’ Ομίλου.

Η 1Χ ΤΕΑΜ έκανε επίδειξη ισχύος απέναντι στην I.D. LINGUALAND διαλύοντας την με σκορ 12–1 και συγκάτοικοι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με την FSA κέρδισε άνετα την GERMAN ONCOLOGY CENTER με 8–2 και έκανε το 3Χ3.

Άνετο βράδυ είχε και η PAYABL. απέναντι στην TICKMILL κερδίζοντας την με 6–0. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο τερματοφύλακας της TICKMILL ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα αφού χάρη σε αυτόν το σκορ δεν έφτασε σε διψήφιο νούμερο!

Τέλος, νίκη «εξάποντο» για την NAGA που κέρδισε με 7 – 5, την συνδιεκδικήτρια για μια θέση στην εξάδα AMDOCS – PITBULLS αφήνοντας την πίσω 3 βαθμούς και πιάνοντας παράλληλα την MARLOW, που είχε ρεπό αυτή την αγωνιστική, στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Η δράση θα συνεχιστεί το διήμερο 6-7 Δεκεμβρίου, με τη διεξαγωγή των αγώνων της 5ης αγωνιστικής.

Όλες οι πληροφορίες, ρόστερ ομάδων, βαθμολογίες, αναλυτικά στατιστικά, και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες του Corporate League 5×5 δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα www.corporateleague.cy καθώς επίσης και στον επίσημο λογαριασμό της διοργάνωσης στο Facebook.

Χορηγός του Corporate League 5X5 είναι η στοιχηματική εταιρεία BET ON ALFA.

Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι οι εταιρείες TICKMILL, CVS CONSTRUCTION RENOVATIONS MANAGEMENT και η Ταβέρνα ΠΡΟΑΥΛΙΟ.

Χορηγός Διαμονής το CORAL BEACH HOTEL & RESORT.

Χορηγός Επικοινωνίας η MC DIGITAL MEDIA.

#UnityIsStrength
#ReadyToBelong

Αφήστε μια απάντηση