You are currently viewing Έπιασε κορυφή η SCOPE MARKETS στο 5Χ5 Corporate League

Έπιασε κορυφή η SCOPE MARKETS στο 5Χ5 Corporate League

Με τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής, συνεχίστηκε το 5X5 Corporate League, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του YS Stadium στον Άγιο Αθανάσιο.

Αναλυτικά:

PREMIERSHIP GROUP

Η CVS LTD μετά τη ισοπαλία με την ARIZONA-SiGMA 6-6, σε ένα αγώνα που σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό ποδοσφαιριστή της ARIZONA-SiGMA που υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα σε μια ανύποπτη φάση, έδωσε τη σκυτάλη της κορυφής στην SCOPE MARKETS που κέρδισε με σχετική άνεση την PAYABL. με 5–2, έκανε το 4 στα 4 και απολαμβάνει πλέον τη μοναξιά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η GERMAN ONCOLOGY CENTER επανήλθε στις νίκες κερδίζοντας δύσκολα την EASYMARKETS, που δείχνει να αντιμετωπίζει δυσκολίες στο να πάρει αποτέλεσμα παρά την καλή της απόδοση, με 4-3 και σκαρφάλωσε στην 3η θέση.

Η Μ&Η ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι με την 1Χ ΤΕΑΜ με 7–5 σε ένα πολύ δυνατό αγώνα που σε κάποιες φάσεις έγινε σκληρό. Γεγονός που οδήγησε σε 3 κίτρινες και 2 κόκκινες κάρτες. Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής της 1Χ ΤΕΑΜ που δέχτηκε κόκκινη κάρτα κινδυνεύει με αποβολή από το πρωτάθλημα.

I.D. LINGUALAND και AMDOCS-BULLDOGS εξήλθαν ισόπαλες 3–3 μοιράζοντας βαθμούς και εντυπώσεις.

Η BRAIN ROCKET λύγισε την αντίσταση της FSA με 5–4  και την έπιασε στους 6 βαθμούς σε ένα ωραίο και δυνατό αγώνα που δεν έλειψαν και τα νεύρα αλλά μέσα στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας.

CHAMPIONSHIP GROUP

Με το απόλυτο συνέχισε η AMDOCS-PITBULLS που έκανε το 4 στα 4 και είναι πλέον μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. Θύμα της αυτή τη φορά η αξιόμαχη DELOITTE την οποία κέρδισε με 5–3.

Νίκη για την BEER & PIZZA FC που κέρδισε με 6–3 την TRIKKIS ENERGY LTD  και ανέβηκε στην δεύτερη θέση με 9 βαθμούς και συγκάτοικους τις MARLOW NAVIGATION που κέρδισε την EY LIMASSOL FC 8–3  και την Hyperio Software Ltd η οποία όμως έχασε με 7–1 από την EXNESS-1.

Τέλος, η EXNESS-2 ζευγάρωσε τις νίκες της κερδίζοντας, δύσκολα, την TICKMILL με 7–5 την οποία άφησε για μια ακόμα αγωνιστική χωρίς βαθμό.

Η συνέχεια στο 5Χ5 CORPORATE LEAGUE το διήμερο Τρίτη 7 και Τετάρτη 8 Μαρτίου.

Όλες οι πληροφορίεςρόστερ ομάδωνβαθμολογίεςαναλυτικά στατιστικά, και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες του Corporate League 5×5 δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα www.corporateleague.cy καθώς επίσης και στον επίσημο λογαριασμό της διοργάνωσης στο Facebook.

Χορηγός του Corporate League 5X5 είναι η στοιχηματική εταιρεία BET ON ALFA.

Υποστηρικτές της διοργάνωσης είναι οι εταιρείες TICKMILL, CVS CONSTRUCTION RENOVATIONS MANAGEMENT και η Ταβέρνα ΠΡΟΑΥΛΙΟ.

Χορηγός Διαμονής το CORAL BEACH HOTEL & RESORT.

Χορηγός Επικοινωνίας η MC DIGITAL MEDIA.

#UnityIsStrength
#ReadyToBelong

Αφήστε μια απάντηση