You are currently viewing Αήττητες στην κορυφή CVS και ARIZONA – SiGMA

Αήττητες στην κορυφή CVS και ARIZONA – SiGMA

Πήρε το ντέρμπι και έπιασε κορυφή η CVS στον Α’ όμιλο του 5Χ5 Corporate League, παραμένει στην πρωτιά του Β’ ομίλου η SiGMA.

Αναλυτικά:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Κορυφή για την CVS για πρώτη φορά μετά από εννέα αγωνιστικές, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο της. Στο ντέρμπι κορυφής του Α’ ομίλου νίκησε την Brain Rocket με 4–2 σ’ ένα δυνατό παιγνίδι που τα είχε όλα, πάθος, ένταση αλλά και κάρτες! Η κόκκινη για την Brain Rocket η οποία θα στερηθεί τον ποδοσφαιριστή της για τις επόμενες δύο αγωνιστικές και 2 κίτρινες για την CVS LTD.

Σαν οδοστρωτήρας πέρασε πάνω από τη TRIKKIS ENERGY LTD η Μ&Η συντρίβοντας  την με το εξωφρενικό σκορ 20–3. Η easymarkets επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας την Beer & Pizza FC με σκορ 3–1. Με τη νίκη της αυτή επανάφερε την ηρεμία στην ομάδα και παράλληλα έβαλε σε περιπέτειες την αντίπαλο της όσων αφορά την πρώτη εξάδα.

Εύκολη νίκη για την SCOPE MARKETS επί της ΕΥ LIMASSOL που την κέρδισε με 8–4 κάνοντας ακόμα ένα βήμα προς την εξάδα.

Εντυπώσεις και βαθμούς μοιράστηκαν DELOITTE και AMDOCS-BULLDOGS αφού εξήλθαν ισόπαλες 3–3. Το αποτέλεσμα σίγουρα δεν αφήνει ικανοποιημένη την AMDOCS που την βάζει σε περιπέτειες και ίσως της στοιχίσει την συμμετοχή στην PREMIERSHIP κατηγορία στον δεύτερο γύρο.

Η Exness-1 κέρδισε την Hyperio με σκορ 8–5 και παρόλο που είναι πολύ δύσκολο να προλάβει την εξάδα, με συνδυασμό αποτελεσμάτων, έχει κάποιες μαθηματικές ελπίδες.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Σε ένα σπουδαίο αγώνα FSA και ARIZONA – SiGMA μοιράστηκαν τους βαθμούς αφού εξήλθαν ισόπαλες 5–5! Αυτή ήταν και η πρώτη απώλεια βαθμών για την ARIZONA που όμως έμεινε μόνη πρώτη και αήττητη στον δεύτερο όμιλο.

Η Payabl. με υγιεινό περίπατο κέρδισε την NAGA με 6–0 και βελτίωσε την βαθμολογική της θέση ανεβαίνοντας μόνη Τρίτη. Με το σκορ αυτό η NAGA έκλεισε εισιτήριο για την CHAMPIONSHIP κατηγορία στον δεύτερο γύρο.

GERMAN ONCOLOGY CENTER και AMDOCS – PITBULLS εξήλθαν ισόπαλες 2–2. Μια ισοπαλία που δεν δείχνει ικανή να της στερήσει την PREMIERSHIP χωρίς όμως να είναι και μαθηματικά σίγουρη.

Επιστροφή στις νίκες για την MARLOW που νίκησε με 5–1 την EXNESS-2 βρίσκεται στην έκτη θέση και δείχνει αποφασισμένη να παλέψει μέχρι τέλους για να παραμείνει εκεί, παρόλο που τα τελευταία δύο της παιγνίδια έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Τρίτη νίκη για την I.D LINGUALAND  που τρέχει να προλάβει το τρένο της εξάδας! Κέρδισε άνετα την TICKMILL  με 7–0, είναι έβδομη και βρίσκεται 3 βαθμούς μακριά από την έκτη MARLOW, δύο στροφές πριν το τέλος της πρώτης φάσης των ομίλων. Αναμένεται συναρπαστικό φινάλε!

Συνέχεια το διήμερο 24-25 Ιαανουαρίου με τους αγώνες της 10ης και προτελευταίας αγωνιστικής της Α’ Φάσης του πρωταθλήματος.

Όλες οι πληροφορίεςρόστερ ομάδωνβαθμολογίεςαναλυτικά στατιστικά, και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τους αγώνες του Corporate League 5×5 δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα www.corporateleague.cy καθώς επίσης και στονεπίσημο λογαριασμό της διοργάνωσης στοFacebook.

Χορηγός του φετινού Corporate League 5X5 είναι ηστοιχηματική εταιρεία BET ON ALFA.

Υποστηρικτέςτηςδιοργάνωσηςείναιοιεταιρείες TICKMILL, CVS CONSTRUCTION RENOVATIONS MANAGEMENT καιη ΤαβέρναΠΡΟΑΥΛΙΟ.

Χορηγός Διαμονής το CORAL BEACH HOTEL & RESORT.

Χορηγός Επικοινωνίας η MC DIGITAL MEDIA.

#UnityIsStrength

#ReadyToBelong

Αφήστε μια απάντηση